Liyang ShengHeng Machinery desain Professional lan Pabrik umpluk peralatan mesin
中文

Sponge cutter wis akeh ciri kayata kekiatan

Mesin karang adopts sistem kontrol komputer PC kanggo Cut karang. Iku ngethok karang tanpa bledug menyang manéka warna. Ing pandhuan X, Y lan sumbu z kontrol dening sistem komputer, iku ngethok karang kanthi otomatis miturut trek graph. Wis sistem operasi dipercaya lan aman, bisa proses sembarang ukuran pemblokiran umpluk, macem-macem jinis jinis karang, alon karang Recovery, macem-macem jinis umpluk dhuwur lan ing. Cocog kanggo kabeh jinis produk karang.

Kajaba iku, kita uga sinau sing mesin nglereni karang adopts nglereni piso band circular, karo swara mesin kurang. Cepet nglereni, efficiency dhuwur; mesin akurasi dhuwur; Ora bledug, ijo lan lingkungan Proteksi; Rotary bagian punika prasaja, gampang kanggo njaga; sabuk punika awet lan konsumsi peralatan kurang. Good ciri imbangan dinamis internal, operasi Gamelan; katon ayu, struktur tenan, dhuwur linuwih, urip dawa layanan; Apa sing dikarepake umum pilihan pangguna.


wektu Post: Nov-08-2018
Tampilan Online Chat!