Liyang ShengHeng Machinery desain Professional lan Pabrik umpluk peralatan mesin
中文

Apa sing kaluwihan utama mesin karang regenerative

mesin karang regenerative asring digunakake ing industri Processing karang. Fungsi utama saka peralatan iki kanggo nyedhot partikel karang ulig ing kothak nyawiji khusus liwat absorber ing, semprotan bobot cocog lim karang ing wektu sing padha, lan banjur pencet jamur (uap) menyang Kapadhetan cocog regenerasi ing Gabus.

Kanggo akèh kanca-kanca, iku bisa uga ora cetha apa karang regenerative punika. Ing kasunyatan, iku jenis anyar materi Processing, kang digawe dening crushing ngisor karang lan sterilizing lan compressing lim. Dibandhingake karo karang biasa, karang regenerative diproses kanthi piranti regenerative ora mung duwe kelenturan luwih, nanging uga duwe toleransi luwih lan ora mambu, lan bisa èfèktif nyuda biaya bahan mentahan. Mulane, iku uga digunakake digunakake ing produksi sofa, kasur, bantal kursi automobile lan ing.


wektu Post: Nov-08-2018
Tampilan Online Chat!