ChangZhou ShengHeng Машини Професионален дизајн и производство на пена машини и опрема
中文

за нас

Changzhou SHENGHENG MACHINERY CO., LTD

ChangZhou ShengHeng машини произведува главно сите видови на пена машини (сунѓер машини), како што е хоризонтална континуирано пена машини, вертикална континуирано машини пена, серија пена машини, вертикални машини за сечење, хоризонтални машини за сечење, carrousel машини за сечење, долго лист за сечење пена машини, пилинг машини, здодевни машини, профилот на машини за сечење, ЦПУ контура сечење машини ...

ShengHeng машини

Кредитна доаѓа од квалитет, во потрага очекуваме да вашата посета, ние ќе се потрудиме да ви послужи

Контактирајте не
WhatsApp Онлајн Chat!