ChangZhou ShengHeng Машини Професионален дизајн и производство на пена машини и опрема
中文

Кои се главните предности на регенеративно сунѓер машини

Регенеративно сунѓер машини често се користи во обработка сунѓер индустрија. Главната функција на оваа опрема е да се храниш од кршен сунѓер честички во посебен мешање кутија преку апсорбер, спреј соодветната тежина на лепак сунѓер во исто време, а потоа притиснете на мувла (пареа) во соодветната густина на регенерација сунѓер.

За многу пријатели, тоа не може да биде јасно што регенеративно сунѓер е. Всушност, тоа е еден нов вид на материјал за обработка, која е направена од страна на дробење на дното на сунѓер и стерилизирање и компресирање на лепак. Во споредба со обичните сунѓери, регенеративно сунѓери обработени од страна на регенеративната опрема не само што имаат подобра еластичност, но, исто така, имаат подобра толеранција и нема мирис, и ефикасно да се намали цената на суровините. Затоа, тоа е исто така широко се користи во производството на софа, душек, перница автомобилски седишта и така натаму.


Време на мислењето: Nov-08-2018
WhatsApp Онлајн Chat!