Changzhou ShengHeng Makineri dizajn profesional dhe prodhimin e pajisjeve të makinerive shkumë
中文

Lajme

 • Cilat janë përparësitë kryesore të makinerive rigjeneruese sfungjer

  Cilat janë përparësitë kryesore të makinerive rigjeneruese sfungjer

  makineri Regenerative sfungjer është përdorur shpesh në industrinë e përpunimit sfungjer. Funksioni kryesor i kësaj pajisje është që të thith grimcat e grimcuar sfungjer në kuti të veçantë përzierjen nëpërmjet absorbimit, llak peshën përkatëse të zam sfungjer në të njëjtën kohë, dhe pastaj shtypni myk ...
  Lexo më shumë
 • Duke përdorur makinë sfungjer presje në feta ka nevojë për të zotëruar procedurat operative të cilat

  Duke përdorur makinë sfungjer presje në feta ka nevojë për të zotëruar procedurat operative të cilat

  Hyrje në makinë sfungjer: Njohuri aplikimi i sfungjer Slicer 1. Para fillimit deri slicer sfungjer, ne duhet të kontrolloni në detaje se fasteners nuk janë të lirshme dhe pjesët grihë nuk janë të dëmtuara ose të çara. Ne duhet të i kushtoj vëmendje për ndalimin e mulli në çdo kohë gjatë w ...
  Lexo më shumë
 • prestar Sponge ka shumë karakteristika të tilla si qëndrueshmëri

  prestar Sponge ka shumë karakteristika të tilla si qëndrueshmëri

  Makinë sfungjer miraton PC sistemin e kontrollit kompjuterik për të prerë sfungjer. Ajo shkurton sfungjer pa pluhurin në forma të ndryshme. Nën udhëzimin e X, Y dhe Z aks kontrolluar nga sistemi kompjuterik, ajo shkurton sfungjer automatikisht në përputhje me rrugën grafik. Ajo ka operatin të besueshme dhe të sigurt ...
  Lexo më shumë
 • Si për të ruajtur makineri sfungjer

  Si për të ruajtur makineri sfungjer

  makineri Sponge 1. makinë sfungjer duhet pastruar fëlliqur në makinë metalprerëse dhe udhëzues hekurudhor çdo ditë pune për të mbajtur të pastër krevat. Turn off burimin e ajrit dhe furnizimit me energji elektrike, kur jashtë punës dhe bosh ajrin e mbetur në brezin tub të mjet makinë. 2. Turn off fuqinë kur lënë ...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i inspektimit rutinor dhe mirëmbajtjen e makinerive sfungjer

  Prezantimi i inspektimit rutinor dhe mirëmbajtjen e makinerive sfungjer

  prodhues makineri Sponge ju tregon se: Inspektimi dhe mirëmbajtja e makinerive sfungjer të përditshme përfshin përmbajtjen e mëposhtme: 1.Remove ndryshk dhe i poshtër. Kontrolloni operacion dhe heqjen e pjesëve për ndryshk, shllak saldim, i poshtër, dhe kështu me radhë. Sepse këto ndyrësi mund të shkaktojë makinë sfungjer veshin larg, ndikojnë spon ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!