Changzhou ShengHeng Makineri dizajn profesional dhe prodhimin e pajisjeve të makinerive shkumë
中文

Si për të ruajtur makineri sfungjer

makineri Sponge

1. Makinë sfungjer duhet pastruar fëlliqur në mjet makine dhe hekurudhor udhëzues çdo ditë pune për të mbajtur të pastër krevat. Turn off burimin e ajrit dhe furnizimit me energji elektrike, kur jashtë punës dhe bosh ajrin e mbetur në brezin tub të mjet makinë.

2. Turn off fuqinë kur lënë makinën për një kohë të gjatë, në rast të operimit jo-profesionale;

3. Vëzhgoni nëse ka vaj lubrifikues në binarët horizontale dhe vertikale udhëzues dhe sipërfaqet raft e makinerive sfungjer për të mbajtur ata të lubrifikuar mirë;

Përveç mësipërm tre, ka mirëmbajtjen dhe mirëmbajtjen javore metoda:

1. Pastroni makineri sfungjer tërësisht çdo javë, të pastër nga binarët horizontale dhe vertikale udhëzues dhe raft gear transmetimit, dhe shtoni vaj lubrifikues;

2. Kontrolloni nëse wipers horizontale dhe vertikale hekurudhor punojnë normalisht, dhe zëvendësimin e tyre me kohë në qoftë se ata nuk janë normale;

vendin e punës dhe punës Mjedisi i makinës sfungjer janë relativisht të ashpër dhe pluhuri metalik është relativisht e madhe. Prandaj, pastrimi i plotë dhe mirëmbajtjen e makinës sfungjer duhet të kryhet, dhe personeli duhet të jetë përgjegjës për lubrifikim, riparimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve.

f sistemin e ngritjes është në gjendje të mirë, në mënyrë që të parandaluar ndodhjen e shënoj apo pu NCH.


Ora Post: nëntor-08-2018
WhatsApp Online Chat!