ChangZhou ShengHeng mesin design Profesional jeung pabrik busa alat mesin
中文

Taros Kami

ChangZhou ShengHeng mesin ko., LTD

alamat

Kampung Changzhou Kota North Wei Hexing Industrial Park Cina 

Surélék

sales1@czsh-machine.com

telepon

Jualan: +86 13222505697

Rojongan: +86 13912337992

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!