ChangZhou ShengHeng mesin design Profesional jeung pabrik busa alat mesin
中文

Naon kaunggulan utama mesin bolu regenerative

mesin bolu Regenerative mindeng dipaké dina industri pangolahan bolu. Fungsi utama alat-alat ieu ngabandungan partikel bolu nu ditumbuk kana kotak campur kode husus ngaliwatan absorber kana, menyemprot beurat pakait tina lem bolu dina waktos anu sareng, lajeng pencét kapang (uap) kana probability density saluyu kaderisasi bolu.

Pikeun loba babaturan, éta bisa jadi jelas naon a bolu regenerative téh. Kanyataanna, éta jenis anyar bahan processing, anu dijieun ku crushing handap bolu tur sterilizing na compressing lem nu. Dibandingkeun jeung spons biasa, spons regenerative diolah ku alat-alat regenerative teu ukur mibanda élastisitas hadé, tapi ogé mibanda kasabaran hadé tur euweuh ambeu, sarta efektif bisa ngurangan biaya bahan baku. Ku sabab eta oge loba dipaké dina produksi sofa, kasur, cushion korsi mobil jeung saterusna.


waktos pos: Nov-08-2018
WhatsApp Online Chat!